آشنایی کامل با آویشن

بهترین محصولات اورگانیک

شنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۳

آشنایی کامل با آویشن

۱,۸۷۹ بازديد

نقد و بررسی : آویشن باغی خشک 300 گرمی

خرید آویشن باغی

آویشن باغی یا آویشن فرانسوی یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی و ادویه ای است. تیموس کلمه ای یونانی و به معنای شجاع می باشد. این گیاه را نماد شجاعت می دانسته اند. 

زنان یونان باستان این گیاه را به لباس شوهرانشان که عازم جنگ بودند می دوختند. آنها معتقد بودند که آویشن سبب پیروزی آنها در جنگ می شود. 

آویشن باغی از قرن شانزدهم رسماً به عنوان یک گیاه دارویی معرفی شد. در تمام فارماکوپه های معتبر از پیکر رویشی این گیاه به عنوان دارو یاد شده و خواص آویشن باغی مورد تأیید قرار گرفته است.

 

کاربرد آویشن

آویشن دارای اسانس است که مهم ترین ماده تشکیل دهنده آن تیمول نام دارد. علاوه بر آن، متیل کاویکول، سینئول و بورنئول نیز در اسانس آویشن وجود دارد. مواد دیگری مانند فلاونوئید (آپی ژنین و لوتئولین) و تانن هم در گیاه وجود دارد. 

ترکیبات موجود در آویشن دارای خواص ضدعفونی کننده، خلط آور، ضد میکروب، ضد قارچ، تونیک و ضد انگل هستند.انواع آویشن در درمان سرفه، به عنوان ضد نفخ، تقویت کننده دستگاه هاضمه و آرام بخش بکار می رود.

 

کاربرد آویشن در صنایع غذایی

 آویشن در صنایع غذایی در انواع غذاها، پیتزا و مانند آن به عنوان یک طعم دهنده به کار می رود.

 

کاربرد آویشن در پرورش زنبور عسل

بسیاری از گونه های آویشن به دلیل تولید شهد فراوان برای پرورش زنبور عسل مورد استفاده قرار می گیرند، عسل طبیعی حاصل از آن طعم و عطر ویژه ای دارد. همچنین از آویشن در ایجاد فضای سبز، باغ های صخره ای و گل گلدانی می توان استفاده کرد.

 

آویشن به زبان ترکی

اسم ترکی آویشن kekik است و فرهنگ مردمان آذربایجان سابقه طولانی استفاده از آویشن را دارد. 

 

آویشن باغی چیست؟

آویشن باغی یا همان Thymus vulgaris گونه اصلی دارویی آویشن است که در تمام کارخانجات داروسازی دنیا به عنوان مهمترین داروی گیاهی ضد سرفه و سرماخوردگی و خلط آور مورد استفاده قرار می گیرد. 

گونه ای از آویشن که در فروشگاه اینترنتی به فروش می رسد، گیاه دیگری با نام Zataria multiflora است که تا حدودی خواص مشابه آویشن باغی دارد. 

اگرچه خواص آویشن باغی و آویشن شیرازی شبیه به هم است، اما برای دریافت بهترین اثر درمانی، باید از آویشن باغی استفاده کنید.

 

10 خاصیت آویشن؛ گیاه معجزه‌گر در درمان بیماری‌ها

آویشن گیاهی از خانواده‌ی نعناع است که به صورت دمنوش، عرق و ادویه پودری استفاده می‌شود. آویشن به واسطه‌ طعم لذیذی که دارد به عنوان طعم‌دهنده‌ اصلی برخی از غذاها استفاده می‌شود. اما از آنجایی که آویشن خواص دارویی مفیدی از جمله کمک به درمان سرماخوردگی، مشکلات گوارشی و فشار خون دارد، به عنوان یک داروی طبیعی نیز شهرت پیدا کرده‌است. آویشن منبع ویتامین C و A بوده و همچنین سرشار از مواد معدنی مثل مس، فیبر، آهن و منگنز است.

در این مقاله سعی شده ‌است ابتدا به خواص آویشن پرداخته و سپس طرز تهیه‌ی دمنوش آن آموزش داده شود.

آویشن

1. آویشن به کاهش فشار خون کمک می‌کند.

در یک تحقیق نشان داده شد که آویشن ضربان قلب موش‌های دارای فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می‎دهد و علاوه بر آن به کاهش سطح کلسترول خون آن‌ها نیز کمک می‌کند. یک روش هوشمندانه برای کنترل و کاهش فشار خون، جایگزین کردن نمک غذا با آویشن پودری است.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.